Пройдіть онлайн демоверсії тестів НМТ з 3 обов’язкових предметів

Освіта.ua пропонує вступникам 2024 року, а також усім охочим пройти онлайн демоверсії НМТ з української мови, математики та історії України.

Ці предмети у 2024 році є обов’язковими для складання усіма абітурієнтами, які планують вступати до закладів вищої освіти.

Тести розроблені фахівцями Українського центру оцінювання якості освіти і є аналогічними тим тестам, що будуть запропоновані учасникам НМТ при складанні вступних іспитів.

Виконання цих демонстраційних варіантів тестів допоможе абітурієнтам оцінити свій рівень підготовки, визначити завдання, які потребують додаткової уваги та зорієнтуватися в часі, що необхідний для виконання завдань.

Спосіб виконання всіх завдань у тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що будуть запропоновані абітурієнтам під час проходження НМТ.

Після виконання тестів учаснику будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових та рейтингових балах.

Окрім демоверсій тестів НМТ за 2024 та 2023 роки, сайтЗНО-ОНЛАЙНпропонує абітурієнтам усі тести ЗНО за минулі роки з предметів, які вас цікавлять.

Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми, передбачені програмою, з усіх предметів, які будуть представлені на НМТ.

Такі тренування допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в онлайн середовищі.

ПРОЙТИ ОНЛАЙН ТЕСТ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

ПРОЙТИ ОНЛАЙН ТЕСТ З МАТЕМАТИКИ

ПРОЙТИ ОНЛАЙН ТЕСТ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

Кiлькiсть переглядiв: 24