Онлайн-тести НМТ 2023 року з усіх предметів

Освіта.ua пропонує вступникам 2024 року виявити свій рівень знань, пройшовшионлайнтести з усіх предметів обов’язковогоблоку та блоку предметів на вибір, які в2023 роцібули запропоновані учасникам НМТ.

Усі тестові завдання були оприлюднені Українським центром оцінювання якості освіти у звіті про результати національного мультипредметного тесту в2023 році.

Виконання цих тестів допоможе майбутнім абітурієнтам 2024 року оцінити власний рівень підготовки зукраїнської мови,математики,історії України,біології,фізики,хімії,англійської,німецької,французькоїтаіспанськоїмов.

Спосіб виконання всіх завдань у тестах максимально наближений до реального онлайн-тестувальника НМТ, а форма відповіді відповідає виду, що був запропонований вступникам під час проходження спрощеного ЗНО.

Після виконання кожного тесту учасник отримає правильні відповіді на всі завдання та результат у тестових балах.

Окрім двох варіантів кожного предметного тесту з усіх предметів цьогорічного НМТ, на сайтіЗНО-ОНЛАЙНви зможете знайтидемоверсіїмультитесту за два роки татренувальні варіантимультитесту.

Також для якісної підготовки вступники можуть скористатись завданнями зукраїнської мови,математики,історії України,біології,хімії,фізики, які згруповані за темами. Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми з цих предметів, передбачені програмою.

Окрім того, на сайті можна знайти тести ЗНО за всі минулі роки з предметів, які вас цікавлять. Регулярні тренування за допомогою виконання таких тестів допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників.

Кiлькiсть переглядiв: 26